Verenigingen

‘t Trefpunt is het onderkomen van verschillende verenigingen. Bijvoorbeeld verenigingen zoals gymnastiekvereniging DAMAS, Voleybalvereniging Daarlerveen. Daarnaast zijn er verschillende groepen actief zoals de seniorengym, een kickboxgroep en zaalvoetbal.

Ook is er een Toneelvereniging die haar thuisbasis heeft in ’t Trefpunt.

Voor informatie over de verenigingen zoals trainingstijden en lidmaatschap kunt u contact opnemen met de desbetreffende verenigingen.

Gymnastiekvereniging DAMAS

DAMAS is de gymnastiekvereniging in Daarlerveen. Voor ons geldt: Des te meer leden, des te meer vreugde dus iedereen is en blijft welkom om mee te gaan sporten. De eerste maand mag je gratis meedoen om te kijken of je het leuk vind. Wist je dat DAMAS al meer dan 35 jaar bestaat?

Volleybalvereniging Daarlerveen

De volleybalvereniging Daarlerveen heeft haar thuisbasis in ’t Trefpunt. Meerdere avond per week wordt er gevolleybald op verschillende niveaus. Er zijn momenteel drie competitieteams actief, twee herenteams en een damesteam. Daarnaast zijn er meerdere groepen die doordeweeks een potje spelen in de sportzaal.

Toneel Daarlerveen

Ook heeft sinds 2016 Daarlerveen een Toneelvereniging. Leden van de toneelvereniging oefenen elke week in ’t Trefpunt en eens per jaar geven zij een heuze voorstelling. Geïnteresseerd in deze club? Neem even contact op met ons voor meer informatie