Welkom bij ’t Trefpunt!

’t Trefpunt is het kloppende hart van Daarlerveen. Sinds 2015 is het gevestigd in het centrum van Daarlerveen.

Op deze plek bevindt zich onder andere een gasterij, bibliotheek, kiosk, sportzaal en haven. Daarnaast zijn er vele vergaderruimtes en biedt het gebouw onderdak aan verschillende verenigingen, van de toneelvereniging tot aan de volleybal.

Eten & Drinken

‘t Trefpunt is een gezellige eet- en drinkgelegenheid, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het is prachtig gelegen aan de haven in het centrum van Daarlerveen. In de zomertijd biedt het sfeervolle terras u de mogelijkheid om buiten te eten of te drinken.

Multifunctioneel

’t Trefpunt is een multifunctioneel gebouw, gelegen in het hart van Daarlerveen, biedt vele mogelijkheden. Het is de ontmoetingsplek voor vele activiteiten en bijeenkomsten. In ons gebouw krijgt uw bijeenkomst de persoonlijke aandacht die het verdient!

Feesten en Partijen

Regelmatig organiseren wij evenementen. Deze kunt u terugvinden op onze site of Facebook pagina. Geeft u zelf een feestje? Bekijk dan de mogelijkheden voor catering.
Op onze website houden wij u graag op de hoogte van de activiteiten, mogelijkheden en ontwikkelingen.

Vakmanschap en Gezelligheid

’t Trefpunt wil u graag laten genieten van gastronomisch vakmanschap met een glimlach, door u te ontvangen in een ongedwongen, maar toch professionele ambiance. U kunt in de Gasterij lunchen, dineren, feesten of gewoon gezellig een “drankje komen doen”.