Welkom bij Gasterij ’t Trefpunt!

‘t Trefpunt is een gezellige eet- en drinkgelegenheid, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.
Het is prachtig gelegen aan de haven in het centrum van Daarlerveen.

Gastronomische gastvrijheid

’t Trefpunt wil u graag laten genieten van gastronomische gastvrijheid met een glimlach. Dit door u te ontvangen in een ongedwongen, maar toch professionele ambiance. U kunt in onze Gasterij lunchen, dineren, feesten of gewoon gezellig een “drankje komen doen”.

 

Wilt u binnenkort een feestje organiseren? Neem contact met ons op en we zullen samen met u het perfecte arrangement samenstellen. Zo kunt u zorgeloos genieten samen met u genodigden!

Eten & Drinken

In ’t Trefpunt bent u van harte welkom! In een sfeervolle en gastvrije entourage kunt u genieten van een drankje en/of de overheerlijke gerechten uit eigen keuken.

Zonnig Genieten!

In de zomertijd biedt het sfeervolle terras u de mogelijkheid om gezellig buiten te eten of te drinken. Zo kunt u genieten van de haven en het mooie weer!

Catering

De Gasterij is en smaakvolle mix van gezelligheid en aangename culinaire ontspanning. Onze gastvrije bediening zal er alles aan doen om u te laten genieten als gast van onze Gasterij.

Veelzijdige Gastvrijheid

’t Trefpunt gaat wij graag een stapje verder in de service. Want ook wat betreft het faciliteren van bijvoorbeeld uw bruiloft, vergadering, bedrijfspresentatie, etc. treft u het goed bij ’t Trefpunt!

’t Trefpunt beschikt hiervoor over prima ingerichte ruimtes. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.