Feesten & Partijen

’t Trefpunt verzorgt catering met lekkere gerechten van goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs.

Een compleet verzorgd feest, helemaal volgens uw wensen, is mogelijk. Een persoonlijke benadering vinden wij hierbij belangrijk. Want alleen dan wordt het echt uw feest.

Daarnaast verzorgen wij ook uw personeelsfeesten, evenementen, vergaderingen, lunches en recepties. Dit kan zowel in onze Gasterij, in ’t Achterhuus, een van onze vergaderzalen, maar ook bij u op locatie.

Uw wensen, onze zorgen!

Naast het eten en drinken in ’t Trefpunt zelf, verzorgt ’t Trefpunt ook allerlei catering bij bijeenkomsten. Van een eenvoudig koffie- en theearrangement bij uw vergadering tot een compleet buffet- hapjes- en drinkarrangement voor een bruiloft: in overleg een scala aan mogelijkheden!

In de Gasterij

’t Trefpunt is een multifunctioneel gebouw, gelegen in het hart van Daarlerveen, biedt vele mogelijkheden. In onze Gasterij bieden we vele arrangementen aan aan onze gasten. Deze kunnen we volledig naar uw wensen inrichten.

Wij ontzorgen u van A tot Z!

In ’t Achterhuus

’t Achterhuus is een sfeervol ingerichte zaal in ’t Trefpunt, die gebruikt kan worden voor feesten en partijen. Hierbij kunnen we uw feest volledig naar uw wensen inrichten. Zo kunt u uw gasten op een sfeervolle manier verwelkomen!

Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Op locatie

Wilt u een personeelsfeest of receptie organiseren? Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? ’t Trefpunt biedt u graag de helpende hand.

‘t Trefpunt  maakt van alle gelegenheden een geslaagde dag!

Vakmanschap en Gezelligheid

’t Trefpunt wil u graag laten genieten van het vakmanschap, door u volledig te ontzorgen en laten genieten van uw feest! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kom gerust eens langs om uw wensen door te spreken onder het genot van een kop koffie.